στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, Γεώργιος Γεννηματάς.
Οι καταρτιζόμενοι ενημερώθηκαν από την προϊσταμένη του τμήματος διατροφής κα Βασιλοπούλου Αρχοντία για το οργανόγραμμα του νοσοκομείου και το ρόλο του τμήματος Διατροφής και πληροφορήθηκαν λεπτομερώς για τις νοσοκομειακές δίαιτες που εφαρμόζονται, καθώς και για όλη τη δραστηριότητα του τμήματος διατροφής, από την εισαγωγή του ασθενούς μέχρι την έξοδό του από το νοσοκομείο. Έγινε επίσης λεπτομερής ενημέρωση για το νεοσύστατο συμβουλευτικό τμήμα διατροφής του νοσοκομείου, τις ενέργειες που ασκεί και τα περιστατικά που αντιμετωπίζει.
Ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους των μαγειρείων και ενημέρωση από το μάγειρα για τα επιμέρους χαρακτηριστικά των νοσοκομειακών διαιτών και τέλος, οι καταρτιζόμενοι επισκέφθηκαν το χώρο τραπεζαρίας των γιατρών του νοσοκομείου και ενημερώθηκαν για το εβδομαδιαίο διαιτολόγιό τους.