Επίσκεψη της ειδικότητας “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)”

στο πλαίσιο των μαθημάτων Διαιτητική καιΤροφογνωσία-Εδεσματολόγιο,  επισκέφθηκαν  την  εξειδικευμένη διοργάνωση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια,  Zootechnia,   στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Οι σπουδαστές/τριες μαζί με τις εκπαιδεύτριες τους Τσακουράκη Κατερίνα και Τσιατούρα Αγλαΐα  γνώρισαν από κοντά τα πιο σημαντικά είδη παραγωγικών ζώων, τις ιδιαίτερες φυλές εκτροφής και τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο. Ενημερώθηκαν για καινοτόμα προϊόντα από ελληνικές και ξένες εταιρίες και δοκίμασαν τυριά από την εγχώρια αγορά.