Εκπαιδευτική Επίσκεψη 21/12/22 Νοσηλευτ. Γ’ στο ΨΝΘ

Μια ακόμη δράση του Δ.ΙΕΚ Μοναστηρίου πραγματοποιήθηκε στις 21/12/2022, ημέρα Τρίτη, όπου οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες της ειδικότητας Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας του Γ’ Εξαμήνου, υπό τη συνοδεία του εκπαιδευτή τους κ. Μακρή Αθανάσιου, επισκέφθηκαν το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Οι σπουδαστές κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ξεναγήθηκαν στους χώρους του νοσοκομείου κι ενημερώθηκαν τόσο για την ιστορία του νοσοκομείου όσο και για τη νοσηλεία των συμπολιτών μας με ψυχικό νόσημα.
Ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση του νοσοκομείου για την υποδοχή, τη φιλοξενία και την ανοιχτή πρόσκληση για επόμενη εκπαιδευτική επίσκεψη, όπου οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες θα έχουν τη δυνατότητα άμεσης επαφής με τους πάσχοντες ψυχικής υγείας, ώστε να εξοικειωθούν περαιτέρω με το γνωστικό αντικείμενο και τις κλινικές δεξιότητες που απαιτούνται στη διαχείριση και φροντίδα αυτής της ευαίσθητης ομάδας νοσούντων συμπολιτών μας.
Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες αντάλλαξαν ευχές με τη διοίκηση και το προσωπικό του Ψ.Ν.Θ. για τις επερχόμενες εορτές.

Οι σπουδαστές:
1) Λαζαρίδου Κυριακή,
2) Λαμπρινούδη Αγγελική,
3) Λαουτίδου Αθηνά,
4) Μπάρδας Πέτρος,
5) Παπαδόπουλος Μιχαήλ,
6) Σαρρή Όλγα,
7) Τσεκρέζι Ντορίνα,
8) Φουστάνα Μαρία – Χρυσάνθη.

Καλές γιορτές!
Καλά Χριστούγεννα και μια ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά με υγεία, αγάπη, χαρές και ειρήνη σε όλο τον κόσμο!
.